Termat & Kushtet

Termat & Kushtet janë përditësuar më 14 qershor 2020

Dakordësimi me Termat & Kushtet

Me hyrjen apo edhe regjistrimin tuaj në  platformën online të shitjeve të Bee Kids (beekids.al), ju pranoni dhe dakordësoheni  me termat dhe kushtet e poshtë cituara. Gjithashtu do ju lind nevoja ti pranoni sa herë që ju blini në platformë pasi  ato  mund të përditësohen periodikisht.

Mbrotja e të dhënave personale

Çdo e dhënë e juaja  e vendosur në llogarinë tuaj në platformën e shitjeve beekids.al është e mbrojtur. Ato mund të përdoren nga platforma, vetëm në rastet kur është e domosdoshme (kur ju keni mangësi në të dhëna për një porosi të bërë në platformë) dhe me dakordësimin tuaj.

Pranimet & kthimet e porosive

Platformës së shitjeve online Bee Kids i lind e drejta të pranojë apo edhe të refuzojë (në raste të veçanta) porosinë tuaj. Në të gjitha rastet ju do të njoftoheni nëpërmjet adresës zyrtare elektronike ([email protected]) ose me anë të një telefonate, bazuar në të dhënat e vendosura në porosinë e kryer.

Krijimi i llogarive në platformë

Platforma e shitjeve online Bee Kids u mundëson çdo individi të krijojë llogarinë personale në platformë. Ju mund të porosisni produkte edhe pa qenë nevoja e regjistrimit më parë.

Kohëzgjatja dhe pagesat e shërbimit të transportit

Bee Kids bashkëpunon edhe me palë të treta për shërbimin e transportit të porosive. Çmimet, kohëzgjatja dhe kushtet e shërbimit të transportit janë të publikuara në faqe, por i merrni edhe në momentin e marrjes së porosisë në dorëzim.

Gjurmimi i porosive

Duke qenë se platforma e shitjeve online Bee Kids ofron shërbim transporti me palë të treta, si rrjedhojë gjurmimi i porosisë do të kryhet nëpërmjet sistemit të menaxhimit të postës kurier. Gjithashtu suporti i platformës do t`ju informojë në kohë reale për vendodhjen e porosisë tuaj.

Ndërrimet & Kthimet e porosive

Bee Kids ofron mundësinë e kthimit dhe ndërrimit të produkteve të porositur për çdo klient në çdo qytet të vendit, por edhe jashtë. Çdo procedurë e tillë, kosto dhe kohëzgjatja specifikohen në momentin e kthimit apo ndërrimit të porosisë.

Informacione & Sqarime

Për pyetje apo informacion rreth produkteve, porosive apo edhe interes për bashkëpunime ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +355 68 904 1249 ose në adresën elektronike [email protected]

SHPORTA NË BEE

close